Otkup ambalaže
Povodom mnogih upita i želja naših kupaca, obavještavamo sve da otkup nepovratne ambalaže vršimo u neograničenim količinama. Prijevoz vršimo mi i to na način da dostavljači preuzimaju ambalažu kod dostave pića.Isplaćujemo puni iznos od 0,50kn.
 
Novosti u ponudi

Izdvajamo novu vrstu čokolade Choco Smile sa okusima Kokos, Banana i Classic. Radi se o originalnom Hrvatskom proizvodu visoke kvalitete sa povoljnijom cijenom od stranih ekvivalenata.


 
Dobrodošli!

Dobro došli na naše nove web stranice!
Dio stranica je još u izradi te Vas molimo za razumijevanje.

U međuvremenu nas možete kontaktirati mailom ili telefonski. (kliknite ovdje)


više...
 

Dugi - Z - 95 je poduzeće koje će vam biti najbolji partner bilo da imate restaurant, kafić ili trgovinu. Od 1995. opskrbljujemo pićem naše kupce diljem grada Zagreba i dičimo se našom brzinom distribucije, niskim cijenama te širinom asortimana.

Poseban naglasak stavljamo na široku ponudu vrhunskih vina, sve u cilju potpunog zadovoljavanja svih potreba vrhunskih restauranata i hotela za plemenitom kapljicom.

Poduzeće Dugi - Z - 95 , otvorilo je svoja vrata kupcima 03.08.1995. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću. U potpunosti je u privatnom vlasništvu gosp. Zdravka Stojanovića koji i danas uz pomoć svoje obitelji vodi poduzeće.

Uprava poduzeća, komercijalni sektor te skladište i vozni park nalaze se u Botincu, Ulica Luje Naletilića 44a.